Sastojci :
- glavica zelene salate
- 300 g belog pileceg mesa
- parmezan
- 4 parceta tost hleba
- 0.5 dl maslinovog ulja
- 2 cena belog luka
- slanina
- ceri paradajz
Dresing :
- zumance
- 1 kasicica senfa
- 0.5 dl maslinovog ulja
- so
- sok od 1/2 limuna ili "balzamiko" sirce
- cen belog luka
Priprema :
Ciniju oblozite listovima zelene salate. Pilece belo meso secite na kockice i przite na vrelom ulju, kao i slaninu, secenu na duze trake. Ispecite ili isprzite na vrucem teflonu kockice hleba, tako da ukus bude hrskav. Za dresing umutite sve sastojke a ako ste u mogucnosti dodajte 1-2 incuna. Prelijte preko seckane salate i mesa, sve fino promesajte i zacinite parmezanom i slaninom.
Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар