Sastojci :
- 1 vece pile
- malo mleka
- 1 kriska hleba - samo sredina
- 100 g pilece dzigerice
- 50 g mesnate slanine
- 1 jaje
- 1 manja glavica crnog przenog luka
- senf
- so
- biber
- persun
- vegeta
Priprema :
Hleb potopite u vrlo malo mleka. Ocedite i stavite u ciniju. Dodajte sitno sitnoo iseckanu pilecu dzigericu, przeni crni luk, seckanu przenu slaninu, malo senfa i jedno jaje. Zacinite biberom, solju, vegetom i persunom i sve lepo sjedinite.
Napunite pile, premazite ga senfom i zasijte kuhinjskim koncem ili cackalicama.
U tepsiju, u kojoj pecete, sipajte casu i po vode, bez masnoce. Stavite pile da se pece i povremeno prelivajte sokom u kojem se pilence pece. Odlicno ce biti ako posluzite sa pecenim krompirom u saftu u kome se peklo pile.
Нема коментара:
Постави коментар