недеља, 6. септембар 2015.

Punjeno pile


Sastojci :

  • 1 vece pile
  • malo mleka
  • 1 kriska hleba - samo sredina
  • 100 g pilece dzigerice
  • 50 g mesnate slanine
  • 1 jaje
  • 1 manja glavica crnog przenog luka
  • senf
  • so
  • biber
  • persun
  • vegeta

Priprema :

Hleb potopite u vrlo malo mleka. Ocedite i stavite u ciniju. Dodajte sitno sitnoo iseckanu pilecu dzigericu, przeni crni luk, seckanu przenu slaninu, malo senfa i jedno jaje. Zacinite biberom, solju, vegetom i persunom i sve lepo sjedinite.
Napunite pile, premazite ga senfom i zasijte kuhinjskim koncem ili cackalicama.
U tepsiju, u kojoj pecete, sipajte casu i po vode, bez masnoce. Stavite pile da se pece i povremeno prelivajte sokom u kojem se pilence pece. Odlicno ce biti ako posluzite sa pecenim krompirom u saftu u kome se peklo pile.

Prijatno i uzivajte! :)


Нема коментара:

Постави коментар