недеља, 13. септембар 2015.

Topli sendvici sa dve vrste sira

Cesto ne znamo sta cemo jesti za veceru.. Evo jedne ideje kako pripremiti veoma brzo ukusan i hranljiv obrok. Ove namirnice uglavnom svi imamo svakodnevno u svom frizideru.




Sastojci :

  • stari hleb isecen na kriske
  • 1 veca kriska kravljeg belog sira
  • 1 jaje
  • 2 kasike kajmaka
  • kackavalj
  • paradajz
  • biber

Priprema :

Isecite hleb na kriske. Ja sam isekla 7 parceta, tako da sam kolicinu prilagodila njima. U jednu ciniju pomesajte kajmak, izmrvljeni beli sir i jaje. Posolite ukoliko sir i kajmak nisu slani.
Blago podmazite tepsiju, u kojoj cete peci sendvice. Poredjajte parcice hleba i svako lepo, obilno, nafilujte. Fil treba da bude deblji. U vreloj rerni ispecite sendvice, par minuta. Ugasite rernu i na svako parce hleba stavite parce kackavalja. Vratite u rernu dok se sir ne istopi. Pobiberite i ukrasite paradajzom.

Ovo je brza vecera. Uz jogurt ili kiselo mleko prijace svakome. 
Prijatno! :)

Нема коментара:

Постави коментар