Sastojci :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheFzMOy0uHN6z1SvDebAufvKFfgdCs3daXOT5LSGnHtcjNW5fPACerHZTWdCz5pxFOVmiJMR2Pd317EXMjpaV3MsgVD-8v2fpSk9pr1RBimL1wgdqcyaRmXU2layqsvyeqOyTzLom_Z90/s200/%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D1%2583%25D0%25B7%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25B0%25D1%259A%25D0%25B5.jpg)
- 500 ml soka od paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 1 kasika brasna
- malo vegete
- biber
- persun
- bosiljak
- maslinovo ulje
- pavlaka
Priprema :
Glavicu crnog luka sitno iseckajte. Proprzite ga na maslinovom ulju i dodajte kasiku brasna. Sipajte sok od paradajza. Sve lepo promesajte, dolijte vodu i kuvajte. Kada se paradajz corba malo zgusnula i skuvala dodajte vegetu, biber, persun, bosiljak, a servirajte obavezno sa kasikom pavlake.
S obzirom da u ovoj corbi nema testenine, lepo bi bilo kao prilog jesti bruskete.
Njih mozete spremiti na sledeci nacin:
Hleb isecite i namazite ga maslinovim uljem, belim lukom, alevom paprikom i ispecite ga u rerni ili gril tiganju. Ukrasite ga persunom. Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар