четвртак, 20. август 2015.

Paradajz corba



Sastojci :


  • 500 ml soka od paradajza
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 kasika brasna
  • malo vegete
  • biber
  • persun
  • bosiljak
  • maslinovo ulje
  • pavlaka

Priprema :

Glavicu crnog luka sitno iseckajte. Proprzite ga na maslinovom ulju i dodajte kasiku brasna. Sipajte sok od paradajza. Sve lepo promesajte, dolijte vodu i kuvajte. Kada se paradajz corba malo zgusnula i skuvala dodajte vegetu, biber, persun, bosiljak, a servirajte obavezno sa kasikom pavlake.
S obzirom da u ovoj corbi nema testenine, lepo bi bilo kao prilog jesti bruskete

Njih mozete spremiti na sledeci nacin:

Hleb isecite i namazite ga maslinovim uljem, belim lukom, alevom paprikom i ispecite ga u rerni ili gril tiganju. Ukrasite ga persunom. Prijatno!





Нема коментара:

Постави коментар