![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFfJN2WDkIrBwJnxSdP-gKPEp6AOzHNEwG8-0oK4jVtqhL3crFScr861M0J40SMEP_WmwGHWx6127esEV0f945jYvUqzdz0xuUg7PaFX4rwDmF5-14Q5OH-L87ro-a5MFO_dBbEZ7qBms/s400/ss.jpg)
Prvo izdinstajte pecurke na puteru, sve dok ne ispuste sok koji sadrze. Veoma cesto mesajte, kako bi sprecili da se pecurke sjedine. Obarite taljatele "al dente". Temperatura treba da se smanji kada se dinstaju sampinjoni, dajte pavlaku i sitno seckani persun. Stavite so i biber. Na ocedjenu testeninu, dodajte pecurke i obilato pospite parmezanom.
Prijatno! :)
Нема коментара:
Постави коментар