среда, 19. август 2015.

Pasta "Arrabbiata"


Sastojci :

  • makarone
  • pelat paradajz
  • 2 kasike paradajz pirea
  • 2 kasike iseckanog persuna
  • 2 kasike iseckanog bosiljka
  • 1 kasicica cili papricice
  • 1 kasika mlevene aleve ljute paprike
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 cena belog luka
  • 1 kasika maslinovog ulja
  • so
  • biber
  • pola case crnog vina

Priprema :

Iseckajte sitno crni i beli luk. Isprzite ga na maslinovom ulju. Polako umesajte pire od paradajza i dodajte pelat paradajz. Prokuvajte malo, polako dodajuci pola case crnog vina. U ovaj sos dodajte cili papricicu, alevu ljutu papriku, bosiljak, persun. Posolite i pobiberite po ukusu.
Za dekoraciju iskoristite svezi persun i kackavalj, Uz ovo jelo obavezno posluzite casu dobrog crnog vina.
Prijatno i uzivajte. :)

Нема коментара:

Постави коментар